Regulerbar seng 120×200

Finn riktig størrelse på sengen og få luksuriøse opplevelser på soverommet.

En regulerbar seng kan gjøre underverk for søvnen din. Ved å trykke på en knapp, kan du heise deg opp eller ned, sitte i behagelig lesestilling eller få ekstra støtte under benene.

Hvis du ikke vil nøye deg med en smal enkeltseng, bør du vurdere å skaffe deg en regulerbar seng på 120×200 cm. Da får du rikelig med plass til å boltre deg på den regulerbare madrassen, og du får plass til sengen på de fleste soverom, også de som er litt mindre i areal.

→ Se tilbud på regulerbare senger 120×200 her

Tre gode alternativer på 120×200

Når du leter etter en regulerbar seng 120×200 bør du sikre deg at kvaliteten er på plass. Undersøk hvilken fasthet madrassen har, fjæringstype, overmadrass og motor.

Du bør ikke velge den aller billigste modellen, fordi du risikerer å få en dårlig madrass og en motor som slutter å fungere etter en stund.

Disse tre modellene er av ypperste kvalitet, og du får mye regulerbar seng for pengene. Alle er fra Bedre Nætter og har garanti og mulighet for bytting av fasthet.

Jupiter No. 1

Denne bestselgeren fra Bedre Nætter har fått stjernestatusen sin av en grunn. Den er funksjonell, gir god komfort og er rimelig i pris – spesielt når man ser hva man får for pengene. Madrassen i Jupiter No. 1 er utviklet med fokus på søvnkvalitet, og de støttende pocket-fjærene er delt inn i fem komfortsoner slik at blant annet skulder- og hofteparti får tilpasset avlastning. Den er også vendbar, slik at holdbarheten blir en del lenger. Den regulerbare bunnen er delt opp i 28 lameller, der hver ende kan justeres ved hjelp av kvalitetsmotoren fra danske Linak. Overmadrassen er valgfri i enten lateks eller Celcius-skum. Her får du virkelig valuta for pengene, og fem av fem stjerner fra kundene sier sitt.

→ Kan kjøpes her

Senses Lux No. 2

Dette er en luksusseng for deg som vil unne deg det beste av det beste. Senses Lux No. 2 på 120×200 cm får plass i et hvilket som helst soverom, og gir deg komfort i verdenstoppen. Den soneinndelte madrassen har 504 multipocket-fjærer per kvadratmeter, noe som betyr veldig god støtte og oppdrift. Denne sengen er ideell for deg som veier mer enn 95 kilo, og leverer optimal vektfordeling og avlastning. Med Cooltex-skum er du sikret nydelig komfort og stabilt leie, slik at søvnen blir uforstyrret. Motoren er fra Linak og gir deg stabil og trinnløs justering, slik at du kan nyte Senses Lux No. 2 i ulike posisjoner, alt etter dagsformen.

→ Kan kjøpes her

Venus No. 2

Venus No. 2 120×200 cm er en solid seng som gir kroppen din best mulig støtte. Madrassen har multipocket-fjærer og gir ekstra god støtte. En perfekt løsning til personer med kroppsvekt på over 95 kilo – multipocket-fjærene gir mer stabilitet og oppdrift, så kroppen får nok støtte og avlastning. Fjærene er isolert med temperaturregulerende Cooltex-skum som bidrar til lenger holdbarhet og bedre komfort. Med en ekstra robust treramme og Linak-motor får du en seng med funksjonalitet og holdbarhet for mange år. Motoren jobber lydløst og har integrert lys, og du kan til og med styre den fra en app til iPhonen.

→ Kan kjøpes her