Slik kan du planlegge sommeren 2021

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt og igjen er det ytterst få av oss som har planer om å reise til varmere strøk. Det er klart det er kjipt at vi ikke har fått reist mye den siste tiden, men det finnes flere måter å reise på enn å bare reise til det mye omtalte «Syden».

Mange ønsker å reise til andre land og verdensdeler for å oppleve nye kulturer, ny natur og for å oppleve helt nye miljøer. Det er klart at dette er spennende, men når vi nok en gang planlegger å feriere i Norge, så skal du vite at det kan være ganske så spennende det også.

Telttur for å se Norge på sitt beste 

Norge er et fantastisk land med fantastiske omgivelser, spektakulære perler og det perfekte landet for en telttur sommer. Telttur er den perfekte ferie enten du reiser med kjæreste, vennegjeng eller familie. Rundt om i Norge finnes det både plasser for deg som ønsker er mer organisert tur, men også for deg som gjerne vil ut i bushen å sove under åpen himmel. Telttur er selvsagt ikke for alle, og dersom du heller ønsker en bilferie i Norge, kan du lese mer her kulturferie.no.

Opplev fjordene, fjellene og den vakreste naturen Norden har å by på. Om noen forteller deg at du ikke kan oppleve kultur denne sommeren, tar de absolutt feil. Reis til Sognefjorden for å se en av Norges vakreste fjorder og ikke minst den majestetiske Jotunheimen. Du kan slå opp telt langs en av de mange strendene rundt Hardangerfjorden mens du hører lyden av fossefallene om natten. Besøk Gudbrandsdalen, Galdhøpiggen eller Gålå dersom fjellet er mer ditt territorium. Her får du besøke små byer med store fjell, turistsjapper er fulle av troll og ikke minst nydelig natur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.